DR. JUSTINE BARBIER
ORTHOPEDIE

Dr. Barbier startte in 2005 haar studies geneeskunde aan de Vrije Universiteit Brussel, waar ze de eerste 3 jaar van haar studie “Topsport en Studie” combineerde als golf speelster van de nationale ploeg. In 2012 studeerde ze af als “Arts in de Geneeskunde” met Grootste Onderscheiding (Summa Cum Laude).

Nadien begon ze aan de opleiding met specialisatie “Orthopedie en Traumatologie” in verscheidene Centra, o.a. het AZ Maria Middelares te Gent, het AZ Delta te Roeselare en het UZ Brussel te Jette.  In 2018 behaalde ze haar erkenning als “arts – specialist in de Orthopedie en Traumatologie”. Ze slaagde tevens ook in 2018 succesvol de vorming “Sportgeneeskunde” te UZ Gent. Tijdens haar opleiding ging de voorkeur naar Schouder en Knie chirurgie.

Vervolgens kon ze haar verder bekwamen in de subspecialisatie schouder- en kniechirurgie dmv een fellowship in het AZ Monica te Antwerpen. Daar had ze de eer en het privilege te mogen samenwerken met oa prof. Dr. O. Verborgt, Dr. G. Declercq, Dr. K Lagae en Prof Dr. P. Verdonk.

Sinds november 2022 is ze verbonden aan het Sint Vincentius Ziekenhuis te Deinze als orthopedisch chirurg en is ze staflid van de dienst Orthopedie. Binnen deze dienst werkt zij samen met collega’s Dr. Coeman P., Dr. Ackerman P., Dr. Mahieu P. en Dr. Mylle J.

 
 

 

 
     
 

SPECIALISATIE

Dr. Barbier is gespecialiseerd in de behandeling van schouder- en kniepathologie. Dit omvat zowel sportletsels als klachten ten gevolge van artrose.

De behandeling kan zowel conservatief (medicatie en infiltratie in combinatie met kinesitherapie) als operatief zijn. Een persoonlijke en individuele aanpak staan hierin centraal.

De behandelingswijze wordt uitvoerig besproken tijdens de consultatie.

 
     
     
 

Maak hier uw afspraak

 
     
     
  Consultatie privé praktijk te Aalter  
     
  Maandag : 14u00 - 18u00 & 19u00 - 22u00  
     
     
     
  Consultatie te Sint-Vincentius Ziekenhuis Deinze  
     
  Maandag : 8u00 – 12u00  
  Dinsdag : 8u00 - 18u00   
  Woensdag : operatiedag  
  Donderdag : 14u00 – 18u00  
  Vrijdag : operatiedag  
     
     
 

Om een afspraak te maken te Aalter of te Sint Vincentius Ziekenhuis te Deinze gelieve te bellen naar het secretariaat orthopedie op het nummer +32 9 387 70 65 of klik hier

 

 
     
 

WAT BRENG JE ZEKER MEE?

   - Identiteitskaart

   - Recente medicatielijst

   - Codes van eerder gemaakte onderzoeken.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

De praktijk bevindt zich te Ambachtenlaan 2, 9880 Aalter.

Indien u de afspraak niet kan nakomen, gelieve dit minstens 24u op voorhand te melden. Zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te komen.

 

BETALING

Ter plaatse betaling via Bancontact is vereist.

De arts is geaccrediteerd en niet geconventioneerd.

 

PARKEREN

Voldoende en gratis parking in de directe omgeving.